Գլհավոր Էջ  |  Հետադարձ կապ

 

28 Իսահակյան  փ.,

3-րդ հարկ,, 19 սենյակ

Երևան
հեռ: 58 47 33

 
 
ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ
AU PAIR ԾՐԱԳԻՐԸ
ԽՈՐՀՈՒՐԴՆԵՐ
ԻՆՉՊԵՍ ՄԱՍՆԱԿՑԵԼ
ՀԱՐՑ ՈՒ ՊԱՏԱՍԽԱՆ
ՀԵՏԱԴԱՐՁ ԿԱՊ
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


ԱՌԱՋԱՐԿՈՒՄ ԵՆՔ
AU PAIR ԾՐԱԳԻՐԸ

 
  • ԱՄՆ
  • ԱՎՍՏՐԻԱ
  • ԲԵԼԳԻԱ
  • ԳԵՐՄԱՆԻԱ
  • ՀՈԼԱՆԴԻԱ
  • ՖՐԱՆՍԻԱ

  • IAPA Member

     

    ՄԵՐ ԳՈՐԾԸՆԿԵՐՆԵՐԸ

     


     
     
     

    AU PAIR Ծրագիրը ԱՄՆ -ում

     

    Եթե դուք`

    * 18-25 տարեկան եք,
    * կարող եք հաղորդակցվել անգլերեն լեզվով,
    * կարող եք 12 ամիս աշխատել ԱՄՆ-ում,* ունեք լավ բնավորություն (բոլոր բնութագրերը ստուգվում են),
    * ունեք երեխա խնամելու փորձ` առնվազն 200 ժամ,
    * առողջ եք (բոլոր Au Pair-ները պետք է անցնեն բժշկական ստուգում),
    * չեք ծխում, կամ ծխելուց հրաժարվելու ցանկություն ունեք:

    Au Pair ծրագիրը ձեզ առաջարկում է`

    * առանձին սենյակ և անվճար սնունդ,
    * 200 ԱՄՆ դոլար` գրպանի փող շաբաթական,
    * հնարավորություն` մասնակցելու ընտանեկան հավաքույթներին, տոներին,
    * հնարավորություն` հաճախելու լեզվական դասընթացների, իսկ հյուրընկալ ընտանիքը կօգնի վճարել ուսման վարձը (500 ԱՄՆ դոլարի սահմաններում),
    * ամսական երկու լրիվ հանգստյան օրեր (ուրբաթ երեկոյից մինչև երկուշաբթի առավոտ) և երկու շաբաթվա արձակուրդ` գրպանի փողի հետ միասին,
    * բժշկական ապահովագրություն,
    * չորս օրվա կողմնորոշիչ սեմինար Նյու-Յորքում` երեխա խնամելու նախապատրաստություն անցնելու համար:

    Դրա համար դուք պետք է`

    * շաբաթական 45 ժամ խնամեք երեխաներին` և կատարեք թեթև տնային աշխատանք,
    * տանը ներկա գտնվեք, երբ երեխաները հիվանդ են կամ դպրոցական արձակուրդում են:
    * ավտոմեքենայով երեխաներին տեղափոխեք դպրոց, զբոսանքի և այլն,
    * մաքուր պահեք ձեր առանձնասենյակը և հետևեք անձնական հիգիենային

    Ի~նչ փաստաթղթեր են հարկավոր ծրագրին մասնակցելու համար

    * ութ անձնագրի լուսանկար,
    * լրացված հարցաթերթ (չորս թերթից),
    * երեխա խնամելու երկու բնութագիր (ոչ ազգականներից),
    * մեկ անձնական բնութագիր (ոչ ազգականներից) և աշխատանքի վայրից, եթե աշխատում եք,
    * ոստիկանական սերտիֆիկատ,
    * ձեր ինքնակենսագրությունը` առանձին թղթի վրա,
    * ֆոտոալբոմ,
    * կրթության վկայականի պատճեն
    * միջազգային վարորդական իրավունքի պատճեն (առնվազն մեկ տարվա վարորդական փորձ):

     
     
     
         
     
     
     
    Copyright © 2006 Sitename.com. Designed by Web Page Templates Terms of Use  |  Privacy Policy
     
    Design downloaded from free website templates.